Wat is een Budgetcoach?

 

Een budgetcoach is iemand die overzicht brengt in uw financiƫle situatie en die u vervolgens begeleidt naar een gezonde financiƫle toekomst.

Ik neem hiervoor o.a. uw bankafschriften door en stel aan de hand hiervan een overzicht samen van uw inkomsten en uitgaven, waardoor u in een oogopslag kunt zien wat u na het betalen van uw vaste lasten nog te besteden heeft. 

Ik geef u tips waarmee u kunt besparen en bekijk eveneens of u wellicht in aanmerking komt voor bepaalde vergoedingen, zoals huur- en/of zorgtoeslag. Omdat ik ieder jaar een bijscholingscursus volg op belastinggebied, ben ik op de hoogte van de laatste wijzigingen en weet ik of u voor belastingteruggave in aanmerking komt. Uiteraard verzorg ik graag uw belastingaangifte, indien van toepassing ook die van eerdere jaren.